Det ultimata produktivitetssystemet!

"Simplicity boils down to two steps: Identify the essential. Eliminate the rest." ― Leo Babauta

Det ultimata produktivitetssystemet

Det finns många olika intressanta system, tekniker och verktyg för personlig effektivitet och produktivitet. Ofta finns det många guldkorn att hämta från olika håll. Det ultimata vore väl då att samla ett "greatest hits" med det bästa från det bästa. Är det möjligt? Ja, här kan du läsa om det ultimata produktivitetssystemet!

Zen To Done
Vi har nu kommit fram till en av mina absoluta personliga favoriter, den uppmärksammade bloggaren Leo Babauta. Han driver även den omåttligt populära och mycket läsvärda bloggen Zen Habits.

Zen to doneLeo gav 2007 ut den storsäljande e-boken kallad  Zen To Done: The Ultimate Simple Productivity System. Den mycket läsvärda boken är egentligen en sammanställning av några av hans mest populära blogginlägg på Zen Habit. Du kan köpa ZTD systemet i en lättläst e-book, med tillhörande material, resurser, exempel och mallar.

Zen To Done är ett enkelt system för att få dig mer organiserad and produktiv, och göra ditt liv meningsfullt och mindre stressat - med en uppsättning vanor.

Kortfattat om ZTD

  • Nyckelvanorna som du behöver för att vara produktiv, organiserad och förenklad...och inget mer än det.
  • Hur du implementerar dessa nyckelvanor … tips på hur du formar en vana.
  • Hur du organiserar dessa vanor till ett enkelt system som gör att allt i ditt liv har sin plats.
  • Hur förenkla vad du behöver göra.
  • Inkluderar också en ännu enklare version kallad Minimal ZTD.

Zen To Done tar några av de bästa aspekterna ur några populära produktivitetssystem (GTD, Stephen Covey och andra) och kombinerar dem med förhållningssättet enkelhet. Du gör saker så enkelt som möjligt och inget mer!  

Intervju med Leo Babauta (längst till vänster) m.fl.

Jag tycker att detta enkla produktivitetssystem fungerar bättre än många andra. Det är definitivt värt ett försök! Har du hittat det ultimata enkla produktivitetssystemet? 

Läs även om .