Följ din passion

It doesn't matter where you are coming from. All that matters is where you are going. - Brian Tracy

Sluta ditt jobb, följ din passion och få betalt för den du är!

Är du trött på att göra det du gör för att tjäna ditt levebröd? Kanske skulle du hellre vilja få betalt för den du egentligen är. Så till dig som går i dessa tankar vill jag förmedla några inspirerande tips som kan vara användbara! Läs mer om hur du kan sluta ditt jobb och istället följa din passion!

Det finns många människor som inte trivs med sina arbeten eller känner att de inte riktigt kommer till sin rätt. Så till dig som går i dessa tankar vill jag förmedla några inspirerande tips som kan vara användbara!

Get paid to be you in 2012

Jonathan Mead hjälper människor att sluta sina jobb, se How to Quit Your Day Job, och få betalt för att vara den de är. Han är grundaren av Illuminated Mind och Trailblazer, två intressanta sajter dedikerade till hur du kan sluta ditt jobb för att följa din passion!

Nedan kan du se 3 riktigt inspirerande och sevärda filmer han har lagt ut på Youtube. Här kan du hitta flera guldkorn!

Nyckeln till att sluta ditt jobb och få betalt för att göra det du brinner för
Kolla in den här videon och lär hur... De specifika sakerna du måste göra för att kunna skapa den snabbaste vägen till att sluta ditt jobb och den kortaste vägen till frihet.

Få betalt för att vara den du är
Det finns bara två saker som håller människor tillbaka från att leva på sina egna villkor: rädsla och att hänga sig fast vid det som man blivit lärd att göra. Trailblazer adresserar bägge dessa teman på ett distinkt sätt.

Klockan som förändrade allt
En historia om klockan som förändrade allt och hur en Trailblazer-medlem tjänade $15k genom att göra det som han brinner för.

Mer resurser
Om du är intresserad av att ta del av mer information om intressanta resurser kring ovanstående så kan du se nedanstående tips om "webinars", gratis E-böcker samt gratis "teleclass"!

Läs även om Personlig utveckling!