Om

"The simple act of paying positive attention to people has a great deal to do with productivity." ― Tom Peters

Webbsidan statades under juni 2012. Sajten är helt oberoende och har ingen koppling till enskilt företag eller organisation.

Innehåll och målgrupp
Detta är en sajt som handlar om produktivitet och om hur du enkelt kan bli bättre på att göra saker på rätt sätt. Den vänder sig främst till dig som har tröttnat på att leta på olika ställen och vill ha en samlad information på ett ställe. Tips på länkar till andra sajter med läsvärd information om produktivitet hittar du också här. Här finns all information du behöver veta för att din personliga produktivitet ska bli lyckad!

Policy
I likhet med många andra sajter innehåller denna sajt - Produktivitet - en kod från Google Analytics och använder cookies. Google som tredjepartsleverantör använder cookies för att visa annonser på denna webbplats.

Copyright
Allt material är skyddat enligt lag om upphovrätt. Copyright © Produktivitet.n.nu. Vill du återpublicera material från webbsidan, kontakta mig gärna.

Kontakt
Om ni vill komma i kontakt med mig, har frågor om Produktivitet eller liknande, hör av er! Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.


(Lämna tom)

Tack!
Tack för att du besöker webbsidan - jag hoppas den förgyller din tillvaro och skapar mervärde!