Verktyg

"If there are nine rabbits on the ground, if you want to catch one, just focus on one." — Jack Ma

Att göra listor
Många produktivitetssystem förespråkar att man använder struktur för att bli mer produktiv. Systemen bygger till stor del på att man skapar listor med uppgifter för varje liten sak man har i huvudet. Tanken är att man på så sätt kan fokusera på en sak i taget och bli mer produktiv. Jag har provat flera system och kan konstatera att det fungerar, när man väl skriver ned allt så blir det väldigt tydligt vad man bör engagera sig i för stunden.

Programvaror 
Jag har provat många vektyg eller programvaror för att hantera att-göra listor, både på Mac och på PC som t.ex. ThingsRemember the MilkOmniFocusMidnight InboxiGTD,Wunderlist. Men, även om dessa är bra så saknas det vissa delar hos var och en för att jag ska vara riktigt nöjd. Things t.ex. saknas cloud-sync. Wunderlist, som är gratis, har synkning via molnet, men då är det istället lite väl avskalat för att passa min stil.

Nozbe
Som tur är hittade jag Nozbe. Enligt min mening finns det inget annat verktyg eller programvara som ens kommer i närheten av detta. Som att-göra lista är Nozbe fulländad när det gäller funktionalitet och användarvänlighet.

Nozbe

  • Nozbe är ett att-göra program som fungerar via web, iphone, ipad, desktop osv. 
  • Det fungerar med Windows eller Mac och synkar utan problem till alla enheter. 
  • Den låter dig skapa olika projekt och sedan lägga in uppgifter i varje projekt. 
  • Vill du vara detaljerad går det bra, vill du vara minimalistisk går det lika bra. 
  • På det hela taget är det ett att-göra program som fungerar perfekt.
  • Du kan koppla filer och anteckningar till varje projekt för att få bättre koll på vad som ska göra.
  • Nozbe är gratis om du inte har mer än 5 projekt åt gången, vill du lägga till mer projekt kostar det från ca 8 dollar i månaden (runt 60 kr).

Om du är på jakt efter ett verktyg för att hantera att-göra listor, och är trött på de begränsningar ditt nuvarande verktyg har - testa Nozbe!

Klicka här för att gå till Nozbes webbplats

Se en 10-stegs "Få saker gjorda"-kurs med Nozbe!

Nozbe